Itt van az ősz, itt van újra

  A ruhatárad már készen áll az őszre? Akkor itt az ideje a lakásodat is az új évszakra hangolni!Blogbejegyzésemben most megmutatom, hogy milyen színek uralkodnak 2019 őszén a lakberendezésben.

  Ahhoz, hogy lakásunkat kicsit az ősz hangulatához hangoljuk elegendő néhány apróbb lakberendezési darabot beszereznünk, „lecserélnünk”. Ilyenek a díszpárnák, a gyertyák, vagy ilyenek lehetnek a szőnyegek és vázák. 2019 őszén az ezüst és az arany szín remek választás. Ezekkel a színekkel igazi luxust varázsolhatsz otthonodba.

  Az arany és ezüst idén a tapétákon is megjelenik. A letisztult hatás eléréséhez azt tanácsolom, hogy párosítsd őket fehérrel vagy szürkével!

  Az őszi lakberendezési trendek másik meghatározó momentuma a természetesség. A 2019-es ősz színe a természet jegyében a zöld, a kék, a sárga és a vörös erőteljesebb árnyalatai.A lakásodnak erőt adhatnak az élénk és kontrasztos színek. A 2019-es trendek erre az erőre (is) építenek. Az elmúlt évek pasztell és bézs visszafogottsága után nagy váltás az élénk színek alkalmazása, de a lakberendezés trendje egyértelműen ebbe az irányba megy. Bátran használja és teszi egymás mellé az élénk színeket, legyen szó bútorokról vagy akár csak kiegészítőkről.

  A mélyzöld árnyalatok a négy fal közé is becsempészik a természet kellemes lágyságát. Egy ilyen falszín remekül mutat a nappaliban vagy akár a hálószobában is, hiszen harmóniát és megnyugvást hoz a helyiségbe.

  2019-ben a kék szürkésebb, ködösebb árnyalatai igazán divatosak, illetve a merészebb indigókék hódít. Rendkívül elegáns és energiával telíti az otthonodat. Ha szereted a drámai hatást, akkor a lilás-tintás árnyalatú kék kitűnő választás.